Reinkarnációs utaztatás

Mire való?

Amikor valami sehogyan sem változik, felmerül, hogy előző életben keresendő az ok... Szerencsére a reinkarnációról alkotott elfogultságainktól függetlenül az "utazás" jól működő technika. Ellazult állapotban nézzük végig a tudatunkban megjelenő filmet, ha akarjuk jobban átélve, ha akarjuk inkább nézőként.

Hogyan zajlik?


"Képzeld el, hogy olyanok vagyunk, mint valami hatalmas könyvgyűjtemény és minden életünk egy míves, vaskos kötet... Számolhatatlanul sok kor, helyszín, élmény. Tudás és tapasztalás.

A reinkarnációs utazás az emlékezés művészete. Felidézi azt az életet, ami a jelenlegi problémád megoldására segítségül szolgál. A saját múltadból kapod a választ. Önmagadról, Önmagadnak. Ez nagyon személyes dolog.

Úgy kezdődik, hogy feldereng egy érzés, egy kép, majd elindul a "film". Tényleg, mintha filmet néznél! Ott ülök melletted, én kérdezek, te mesélsz. A szemed csukva, pörögnek az események és beszélgetünk. A tudatodnál vagy, hallod az utcazajt, gesztikulálsz, ha megszomjaznál, megiszol egy pohár vizet és nézed tovább a "filmedet". Pont arról az életedről, ami kulcsod ad Neked...

Annyira természetes az egész. Elmélyültebb megértéssel tekintesz önmagadra és a világra. Megbékélten, ötletekkel telve mész haza. Válaszokkal és megoldásokkal."

<div></div>